Ételallergiabolt

Regisztráció Elfelejtettem a jelszót!
Hírlevél

Keresés
 
Legyen kezdőlap!
 » Hírek, érdekességek
 » Receptek
 » Ételallergia-információk
 » Könyvek, folyóiratok
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisztelt látogatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a portál átalakítás alatt van, jelenleg nem frissül.

Átmeneteileg a webáruház sem üzemel, kérjük, ne rendeljenek!

Megértésüket köszönjük.

Családi Háló Közhasznú Alapítvány


Ropogós kacsacomb párolt zöldséggel és borzselével tálalva (gluténmentes)

Heisz Adrienn, 2009-02-25
A farsangi és a báli időszak végéhez közeledve egy igazi, az ünnephez méltó főételt ajánlunk. Vendégváróként kiváló választás, sőt gyorsan el is készíthető.

Hozzávalók:

kacsacomb (friss, személyenként 1 db)
zöldség (párolva)
vörösborzselé

Elkészítés:

A kacsacombokat besózom, serpenyőbe teszem és víz hozzáadásával puhulásig párolom. Miután megpuhult sütőtálra teszem, kevés zsiradék hozzáadásával ropogósra sütöm. Párolt zöldséggel és borzselével tálalom.


Előző Következő

Cikk küldése e-mailben

Neved:
E-mail címed:
Címzett neve:
Címzett e-mail címe:
Kísérő szöveg:
Ellenőrző kód:  Kérlek írd be a képen látató szöveget!


(Kis és nagybetű eltérés nem számít!)

Kulcsszavak: recept, gluténmentes, főétel, farsang, vendégség, kacsacomb, párolt zöldség, borzselé
Kapcsolódó cikkek:
Sült nyúlcomb medvehagymás gnocchival (gluténmentes)
Sült újrépa (gluténmentes, laktózmentes, vegetáriánus)
Linzer (gluténmentes)
Répatorta (gluténmentes, laktózmentes)
Répás muffin (gluténmentes)
Főtt tojások mustárágyon (gluténmentes)
Sacher torta (gluténmentes)
Mini túrófánk mascarponeval (gluténmentes)
Receptek candidásoknak
Joghurtos muffin (gluténmentes)


Látogassa meg Élelmiszerallergia.hu a ShopMania weboldalon



goldenbolt
WYW Globál Directory
   
     
  Impresszum | Céginfo | Bemutatkozás | E-mail | Médiaajánlat | Hirdetési árak | Adatvédelem | Bannerek | Feltételek | Jognyilatkozat | Linkpartnerek | Linkexhange | Horvátország | Linkdash | Partnereink